fbpx
Vælg en side

OM BANDITTEN

Et par ord

Om os

Burger Banditten er et udspring af vores egne tanker og idéer. Idéen gror på, at man altid kan udrette noget godt, selvom man har været på afveje. 

Burger Banditten handler om meget mere end byens lækreste burgers (og fritter.. og nugz.. og shakes! 😄

Vi serverer

De bedste burgers i din by

Vi har brugt meget tid på at finde de rigtige kombinationer samt at udvælge vores råvarer – og vi udvikler konstant på nye,  lækre sager.

Vores ihærdighed, passion og kærlighed for mad kommer dig derfor tilgode ved at du nu kan nyde byens lækreste burgers hos os. For nu, er vi kun i Valby – men meget snart, endnu tættere på dig.

 

Et sted for alle

Velkommen til

Fritter kommer i forskellige former og størrelser, men vi elsker dem stort set lige meget. Burger Banditten er for ALLE. Store som små, tykke som tynde, glade som mindre glade!

Hos os er fordommene fejet af vejen, i stedet har vi fyldt tasken med kærlighed og passion for god mad, så kig forbi Folehaven i Valby, hvor du finder nogle af Københavns bedste burgers. 

Sådan fungerer det

alt er lige til

01
Vælg en menu
Vælg en af vores lækre menuer, som indeholder både burger, snack og drikkevarer. 

02
Bestil
Bestil hvad du ønsker. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille single burgers – disse er uden drikke og tilbehør.

03
Nyd maden
Tag maden med hjem, nyd den på vores restaurant eller tag det med uden for, hvis vejret er til det. Vores burgers kan nydes på alle måder!

Vil du have

Kontakt til os?

Så hører vi mere end gerne fra dig.